Italiaans koekje van gefrituurd deeg gevuld met creme. Cannoli is een typisch Siciliaans gebakje dat altijd tijdens het “carnevale” seizoen werd gegeten. Gewoon lekker bij de koffie of cappuccino of als dessert als u eters krijgt. Lekker makkelijk en snel klaar. 

Cannoli Croccante zijn de knapperige versie van de originele cannoli’s, deze handgemaakte koekjes zijn volledig glutenvrij, in de oven bereid in plaats van gefrituurd en bereid met alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De buitenkant van deze heerlijke Siciliaanse koekjes bestaat uit croccante amandelschaafsel, die is gedipt in chocolade en daarna gevuld is met zoete zachte creme. 
€1,25 per stuk

NR.863A. Witte chocolade. Italiaans koekje van gefrituurd deeg gevuld met witte chocolade creme.

NR.863B. Chocolade hazelnoot. Italiaans koekje van gefrituurd deeg gevuld met hazelnotencreme en gedecoreerd met hazelnootjes.

NR.863C. Zabaione. Italiaanse koekje van gefrituurd deeg met zabaione vulling. Vulling gemaakt van ei, suiker en wijn.

NR. 863D. Citroen. Italiaans koekje van gefrituurd deeg gevuld met citroencreme.

NR.863E. Zoute karamel. Cannoli Croccante zijn de knapperige versie van de originele cannoli’s, deze handgemaakte koekjes zijn volledig glutenvrij, in de oven bereid in plaats van gefrituurd en bereid met alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De buitenkant van deze heerlijke Siciliaanse koekjes bestaat uit croccante amandelschaafsel, die is gedipt in chocolade en daarna gevuld is met burro salato (gezouten karamel) creme.

NR.863G. Limoen. Cannoli Croccante zijn de knapperige versie van de originele cannoli’s, deze handgemaakte koekjes zijn volledig glutenvrij, in de oven bereid in plaats van gefrituurd en bereid met alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De buitenkant van deze heerlijke Siciliaanse koekjes bestaat uit croccante amandelschaafsel, die is gedipt in chocolade en daarna gevuld is met Zachte limoencreme. 

NR.863H. Vanille slagroom. Cannoli Croccante zijn de knapperige versie van de originele cannoli’s, deze handgemaakte koekjes zijn volledig glutenvrij, in de oven bereid in plaats van gefrituurd en bereid met alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De buitenkant van deze heerlijke Siciliaanse koekjes bestaat uit croccante amandelschaafsel, die is gedipt in chocolade en daarna gevuld is met vanille slagroom  creme.

NR.863J. Chocolade. Cannoli Croccante zijn de knapperige versie van de originele cannoli’s, deze handgemaakte koekjes zijn volledig glutenvrij, in de oven bereid in plaats van gefrituurd en bereid met alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De buitenkant van deze heerlijke Siciliaanse koekjes bestaat uit croccante amandelschaafsel, die is gedipt in chocolade en daarna gevuld is met chocoladecreme.

NR.863K. Aardbei. Cannoli Croccante zijn de knapperige versie van de originele cannoli’s, deze handgemaakte koekjes zijn volledig glutenvrij, in de oven bereid in plaats van gefrituurd en bereid met alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De buitenkant van deze heerlijke Siciliaanse koekjes bestaat uit croccante amandelschaafsel, die is gedipt in chocolade en daarna gevuld is met Fragola (aardbei) creme.

NR.863L. Tiramisu. Cannoli Croccante zijn de knapperige versie van de originele cannoli’s, deze handgemaakte koekjes zijn volledig glutenvrij, in de oven bereid in plaats van gefrituurd en bereid met alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De buitenkant van deze heerlijke Siciliaanse koekjes bestaat uit croccante amandelschaafsel, die is gedipt in chocolade en daarna gevuld is met tiramisucreme.

NR.863M. Hazelnoot. Cannoli Croccante zijn de knapperige versie van de originele cannoli’s, deze handgemaakte koekjes zijn volledig glutenvrij, in de oven bereid in plaats van gefrituurd en bereid met alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De buitenkant van deze heerlijke Siciliaanse koekjes bestaat uit croccante amandelschaafsel, die is gedipt in chocolade en daarna gevuld is met nocciola (hazelnoot) creme.

NR.863P. Pistache. Cannoli Croccante zijn de knapperige versie van de originele cannoli’s, deze handgemaakte koekjes zijn volledig glutenvrij, in de oven bereid in plaats van gefrituurd en bereid met alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De buitenkant van deze heerlijke Siciliaanse koekjes bestaat uit croccante amandelschaafsel, die is gedipt in chocolade en daarna gevuld is met pistachecreme.

Overige koek en chocolade

⬇️

NR.863R. Vijg. Let op niet glutenvrij- Ambachtelijk Italiaans koekje met marsepein en een vulling van vijgenpasta. De Fichi Ripieni bevat een vijgenpasta die zorgt voor een volle en kruidige smaak. Heerlijk bij een kopje espresso of cappuccino!

NR.863S. Limoncello cornetto. Glutenvrije amandelkoekjes met limoncello bedekt met kristalsuiker. Enkele voordelen van glutenvrije producten zijn: het helpt met gewicht verlies, het kan cholesterol verlagend werken, zorgt voor een betere spijsvertering, het geeft je extra energie, je krijgt er een schonere huid van, een betere nachtrust en een blijer humeur!

NR.863T. Rum met chocolade. Glutenvrije amandelkoekjes met rum-smaak, bedekt met cacaopoeder.

NR.863W. Pesca Rossa. Zacht cakeje omhuld met bosvruchten suiker en gevuld met bosvruchten crème. Heerlijk voor bij de koffie of als nagerecht.

Maak een Gratis Website met JouwWeb