BESTELLEN: de beste drop (zoet, zout of honing

Klepper en Klepper 

De beste drop ooit! 

Wat is de beste drop ooit?

Ter gelegenheid van zijn 25-jarige jubileum op de markt van Alkmaar, wilde Klepper Sr. het lekkerste dropje ooit maken. Op zich prima te doen met 25 jaar ervaring. Min of meer toevallig bleek het dropje geen gluten en gelatine te bevatten. Zo kwamen wij van Klepper & Klepper vrij snel tot de conclusie dat dit niet alleen de lekkerste, maar zelfs De Beste Drop Ooit is. Al zeggen we het zelf.

Hoe is het ontstaan?

De Beste Drop Ooit komt voort uit een jarenlange studie onder onze klanten op de weekmarkt van Alkmaar. Klepper Sr. staat inmiddels zo’n 27 jaar met zijn snoepkraam op de vaste weekmarkt van Alkmaar en omgeving en heeft daar uitvoerig getest door drop uit te delen en de smaak te fijnproeven. Klepper Jr. is daarentegen buiten de gemeente Alkmaar gaan kijken om er achter te komen wat menig ander Drop-proffessional daar over te zeggen had. Na vele jaren onderzoek was tijdens het 25 jarig jubileum van Klepper Sr. het juiste moment aangebroken. Wij konden met trots vertellen dat wij in die 25 jaar niet stil hadden gezeten en onze klanten mochten wij daarom verblijden met een gratis productsample van de toenmalige “Klepperdrop”.

… Klepperdrop?

Ja dat vereist een uitleg. Oorspronkelijk was de blauwdruk van het idee; het weggeven van een presentje aan de klanten met een herkenbare naam en uitmuntende smaak. Om dan maar gelijk met de herkenbare naam in huis te vallen hadden wij het goede idee om dat met ons eigen achternaam te doen: Klepper.

Na dit plan gesmeed te hebben en de afdruk met veel liefde te hebben gecreëerd mocht het 14 Februari groot feest zijn in Alkmaar. Naast de liefde en blijdschap van mensen in de stad (Valentijnsdag) is dit ook de Nationale Dag van De Beste Drop Ooit. Dit is de dag dat wij het toen-nog-hetende-klepper-dropje aan het grote publiek hebben blootgesteld. En met succes!

 

De lekkerste zoete drop €2,99 per zakje 

De lekkerste zoute drop €2,99 per zakje 

De lekkerste honingdrop €2,99 per zakje